Govorni program

Kako zagovarati ljudska prava i zadobiti podršku?

radionica

Dokukino KIC
05.12. | 14:00

Fond za aktivno građanstvo Hrvatska (ACF Hrvatska) sve zainteresirane poziva na drop-in radionicu „Kako zagovarati ljudska prava i zadobiti podršku?“ koja će se održati u ponedjeljak, 5. prosinca 2022., od 14h do 15:45h u prostorijama Kulturno-informativnog centra (KIC); Preradovićeva 5. Prostor je pristupačan za osobe s invaliditetom – dostupno je dizalo uz prethodnu najavu (označite u prijavnici).

Radionica je posvećena vještinama javnog zagovaranja temeljem primjera uspješnih zagovaračkih akcija usmjerenih na široki spektar zaštite ljudskih prava i rješavanja gorućih društvenih problema. Na radionici ćete dobiti i više informacija o postupku prijave i kriterijima odabira projekata na trajno otvorenom Pozivu za ad-hoc akcijske projekte ACF Hrvatska.
Prijavite se na radionicu!

Više o radionici:
Radionica je otvorena svim aktivnim građanima i građankama koji djeluju kroz građanske inicijative i organizacije civilnog društva na razvoju demokratskog, pravednog i uključivog društva i zajednice, u skladu s vrijednostima Fonda. Vodit će je Marina Škrabalo iz Zaklade SOLIDARNA, članica tima za jačanje kapaciteta ACF Hrvatska.

Glavne teme:
14:00 – 14:30 Što je javno zagovaranje i kako mu uspješno doskočiti?
14:30 – 15:00 Dobre prakse javnog zagovaranja i pouke za buduće zagovarače
15:00 – 15:45 Izvori podrške zagovaračkim akcijama putem ACF Hrvatska