Govorni program

Human Rights Pitching Forum

Aktivizam susreće film

06.12. | 16:00 | kino EUROPA, dvorana Müller

Zaklada SOLIDARNA i socijalno poduzeće BRODOTO na HRRF-u po prvi puta isprobavaju novi format za umrežavanje aktivista/ica za zaštitu ljudskih prava, studenata filmske umjetnosti, iskusnih filmskih amatera i profesionalaca, kao i studenata dizajna i etabliranih dizajnera kroz format “pitchinga”.
Uz prethodnu pripremu u suradnji s producenticom Dijanom Mlađenović, aktivisti/ce će se okušati u pitchingu svojih ideja i planova javnih kampanji (dobrotvornih, zagovaračkih, obrazovnih) pred filmašima i filmašicama te dizajnerima i dizajnericama, u potrazi za suradnicima za oblikovanje inovativnih namjenskih medijskih sadržaja s autorskim otiskom. Pitching će voditi Tajana Bakota i Adrijana Dimić, studentice produkcije ADU s bogatim iskustvom organizacije filmskih pitching foruma i festivala.

Svi “upareni” projekti pripreme kampanji dobit će dodatnu savjetodavnu i posredničku podršku zaklade SOLIDARNA i socijalnog poduzeća BRODOTO oko potrage za partnerima i donatorima iz civilnog društva, filantropske zajednice i medija.